Szakdolgozat Diploma és egyéb kötések

 

Lemásoltuk? Kinyomtatuk?

Itt az ideje bekötni!

Variációk
-spirálkötés
 (pillanatok alatt elkészül, műanyag)
-fémspirálozás (falinaptárak, prospektusok)
-iratsín (a leggyorsabb és legvariálhatóbb választás)
-bőrkötés
 (Szakdolgozat, Diplomamunka)
-plüssborítás
 (Emlékkönyvek, fotókönyvek) 

Tökéletes minőségű fekete-fehér és színes másolatainak bekötéséhez válassza az ön számára a legszimpatikusabb megjelenési formát.

Szakdolgozat kötésünk a legjobb minőségű hagyományos formában készül.
Mi nem préselünk össze előre elkészített tokokat. Diplomaborítónkat kézzel készítjük. Valódi bőr illetve műbőr választható a bekötésükhöz.
És a feliratozásról! Az aranyozás az tényleg aranyozás nálunk és nem fekete matrica használata. A bőrkötésen vésett, kézzel kitapintható aranybetűk találhatók.

Spirálozás A4 vagy kisebb méretben, rövid és hosszú oldalon is, néhány perc lapszámtól függetlenül, max. 500 lap-ig.

Fémspirál A4 vagy kisebb méretben, rövid és hosszú oldalon is, A3 -as méretben rövid oldalon , elkészítése maximum egy nap lapszámtól függetlenül, max. 500 lap-ig. Leginkább prospektusok és naptárak esetében javasoljuk. Naptáraknál fali akasztóval együtt.

Iratsín A4 vagy kisebb méretben, rövid és hosszú oldalon is alkalmazható. A legegyszerűbb formáj a iratösszefogásnak. Gép nélkül is elvégezhető. Könnyen bontható és módosítható a benne elhelyezett dokumentum lapokban mért tartalma.

Plüsskötés Technologiája teljesen megegyezik a szakdolgozatnál alkalmazott kötési eljárással, azzal a különbséggel, hogy puha tapintása kiváló minőségű plüssbe bujtatjuk lapjainkat. Kinézete inkább vidám ünnepélyes és tetszetős és egyben elegáns is. Választani több színből is lehet. Ajánljuk emlékkönyvekhez, családfák elkészítéséhez fotóalbumokhoz és egyéb alkalmakhoz egyaránt.

Ha még nem nyomtatta ki a kötetni kívánt dokumentumát, ami lehet akár egy szakdolgozat is és nem akár várni a nyomtatással és a kötéssel, elküldheti nekünk emailben is. Az alábbi fülbe beillesztve egy kis instrukcióval és elérhetőséggel írja le, hogy mit és hogy szeretne küldje el bátran és mi az ön érkezéséig elkészítünk mindent önnek.
Küldöm.